Sunday, May 20, 2012

Petang Ini Nyaman Sekali

Assalamu'alaikum.


Petang yang nyaman ni, baru teringat nak masak. Actually bangun tidur tadi dah goreng frozen samosa dengan side dish buah-buahan. Kenapa tiba-tiba rajin makan buah ni? Biasalah, ada masa, sistem penghadaman kita ni tak berfungsi dengan baik kan? Begitulah al-kisahnya semenjak 2,3 hari ni. Kesian saya. So, dah petang sikit baru lah nak rajinkan sikit tangan ni menggoreng kueytiaw kicap ala2 kueytiaw DOLI yang so-called famous kat Taiping tu. Kerang takda, fishcake je pun jadi lah. Orang bujang. 





Ok lah, Selamat menjamu mata! Saya nak menjamu selera yang tak berapa nak ada ni.

No comments: