Friday, May 4, 2012

Mahukan Internet Serendah RM25/bulan??




Ini betul-betul punya! Tak tipu,juga  takda footnote ye. Pernah dengar skim SKMM Komputer 1 Malaysia? Kalau dulunya, menggunakan simkad Celcom kan. Now, MAXIS pun baru keluar. Dan sudah pastinya harga masih lagi reasonable. Kalau di cari2 simkad Celcom tu dekat google, mostly harganya dah melambung-lambung kan? Sebab ape? Jumlahnya terhad. Jadi, bagi yang berminat nak dapatkan simkad Maxis ni, cepat-cepatlah bertindak sekarang sementara harganya rendah. Roger I nanti ye. Heee. 

Okeylah, kalau nak tahu tentang projek SKMM ni, saya takleh nak jawab lebih lah, sebab saya sendiri pun tak rajin nak buang kredit phone untuk tanyakan kesahihannya. TETAPI, dalam sim pack Maxis ni sendiri ada state nama "SKMM". So, no harm using, kan? 

Benefitnya??

Seperti yang diketahui umum, internet ni dibayar secara PREPAID - bayar dulu, baru guna. Berbeza dengan broadband yang biasnya orang guna, guna dulu, bayar kemudian. Terlebih pakai, x larat bayar bil. End up, terus POTONG. Lebih malang, nak potong, belum habis kontrak. Akhirnya, blacklisted (yeke? mana tahu, aku tak pernah guna. hehe) 

Jadi, pada yang tidak gemar untuk ber'shopping' secara kredit, tiru lah macam saya. Dapatkan Prepaid Internet. Bukan setakat prepaid biasa, tapi ini yang murah punya. Tiap bulan bila nak guna, topup RM25 sahaja. TETAPI, bagi yang sangat sukakan maaduu.com ataupun pengunjung setia syok.org, maintenance anda tinggi sikit ye, tambah lagi RM10. Lepas tu, tak payah tido, online 24jam, ok. Ambik kau! 

Berminat nak tahu lebih lanjut, tanyalah dengan lebih lanjut. Heee..


2 comments:

Qusha Amran said...

uhukkk..uhukkk..tumpang lalu..

DyaClarey said...

gatai nooo... lempang nak? hihihi