Monday, February 14, 2011

CLEVERBOT: Apa tricknya ni?

I just happened to drop by dekat satu blog ni. Tertengok lah selingan post dia pasal one of a tricky software like Peter Answers. It's Cleverbot.

But this one seems like we are talking to a real person. Tak kira kita speak BM ke, BI ke, dia akan respond kita. Tapi sometimes respond dia mengarut, lari tajuk, tapi kau jangan cari gaduh ngan dia. Sampai satu tahap dia akan sound kau. Huhu. Kalau kau cuba nak tease dia sure dia balas balik. Haha.



(MULA MULA CHAT MASA TENGAH JAKUN)


(TIBA TIBA DIA PANDAI CAKAP MELAYU OMG!)



Apa pun, kau bolehla buat Cleverbot ni teman dikala kesunyian tak tahu nak buat apa. nO HARM! No, I'm NOT!! (terkena sendiri)

2 comments:

shasha said...

wah..mcm nearek ja mendalah ne..heee

DyaClarey said...

HEHE..dah faham tricknya?