Sunday, November 21, 2010

Burung dalam sangkar



:: SELAMAT BERTUNANG EJAL & EIDA ::



Aaaku burunggg burung tiung berseri, riang di dalam sangkar ku ini, suuuaraku seperti manusiaaa..okey okey saya berenti sekarang. Janganla hangen! I kan tengah praktis suara sedap nak muntah dekat karok murah RM18/jam. Tapi ada orang cakap ada lagi tempat karok murah. RM8/pax kot kau duduk la muntah situ sampai 3 jam. Nanti I cekkidautt okey! **kau cepatla masuk story sebenar kau aku lempang karang! Garang you..

Biasa lah musim cuti sekarang ni, asal cuti je, orang kawen. Asal cuti je orang bertunang. Asal kau cuti je takda sapa nak cuti dengan kau. Kesian kau selalu tak dapat nak fikir pasal kawin tunang semua ni. Tapi kakak I pun sama jugak bertunang semalam hari sabtu 20 November 2010. Setahu I banyak kot orang yang buat kenduri semalam. Semua nak curi curi join cuti raya kan kan? Tapi tak kisahla pasal diorang yang I kisah semalam I betul betul penat okey. Malam pukul 8 I dah tak mampu bertahan maka terus pengsan dengan posisi tidur yang agak membunuh diri. Kepala terkulai sebab sedang mengeringkan rambut yang baru lepas mandi tapi degil juga nak tido. Okey lah lets cekkidauttt all the pics dari photogrape berani glemer I la sape lagi you..











Oh, nanti dulu. Saya belum habis upload gambar yang lain ye saudara mara. Maaf pada para para sakura serta saudara mara yang telah banyak membantu disamping kadang kadang membantut kerja dengan hilaian tawa yang kalau ada pertandingan ketawa memang kitalah juara. Walaupun begitu anda memang biwi number one!

And pada all my readers, you all memang biwi number forever I tauu!! *kisses*

2 comments:

Atishu Nurul said...

terkejutzzzz ingat akak da bertunang. muka samee.. :D

DyaClarey said...

hehee..nape terkejutzz... patut tengok senyum2 la kalo suka... Neway, akak kena mekap laen la nti xnak bg sama muka lak. hehe.. Ika bile lagi???