Sunday, August 8, 2010

SELAMAT HARI JADI ANAK BUAH



Nama : Alisa
Umur : 1 tahun, 1 hari
Tarikh lahir : 07/08/09
Masa lahir : lebih kurang 5.00 am
Hobi : Lompat-lompat
Pengalaman manis : Jumpa maksusu (hihihi)
Pengalaman pahit : Guling-guling atas katil sampai jatuh bunyi dengan kuat sekali

Selamat harijadi ALISA! Cepat betul dia besar dah. First and last time tengok dia masa umur dalam 5 bulan kot. Masa tu dukung dia, sangatlah ringan rasa macam rindu nak main bola tampar je. Tiba-tiba umur dia dah jadi setahun. Membesar dengan begitu cantik dan amoi sekali. Maksusu dengan acuman tolong sambut birthday lisa dari jauh yer. Heee.

2 comments:

Atishu Nurul said...

akak, comelnya alisa.. dia duk mana.. macam amoi ! hihi

DyaClarey said...

heee..dia dok ngan mama dia kt KL. Comel sgt putih gebu mata sepet memang lisa amoi. paling best birthdate dia la..cantik sungguh